CHARLIE'S EETCAFÉ


AMERIKAANSE SMAKEN


Charlie's is een eetcafé in Berkel en Rodenrijs met een Amerikaanse look én smaak! Charlie’s is in februari 2007 opengegaan en is gelegen in sportpark Het Hoge Land tussen de sportvelden en de twee grote sporthallen in.
Charlie’s is ruim opgezet, met een grote bar en ongeveer 90 zitplaatsen. In het begin richtte het eetcafé zich voornamelijk op de sporters die het sportpark bezochten, maar door de gezelligheid en het lekkere eten kwamen er steeds meer mensen eten bij deze heerlijke plek. Inmiddels heeft Charlie’s een grote groep vaste klanten, maar nieuwkomers zijn natuurlijk ook altijd welkom!
Inmiddels is het 12 jaar later en is Charlie’s van dinsdag t/m zondag open. Het is er altijd gezellig druk. De menukaart heeft een Amerikaans tintje, maar de kaart is veel gevarieerder dan alleen steaks, spareribs en burgers.
Een van de populairste gerechten is de ‘Steak je Schoonmoeder’, maar ook het toetje ‘Berkels Blubber’ is een groot succes. Dit eetcafé is de perfecte mix van lekker, vers en betaalbaar genieten! En dat alles met een gezellige en laagdrempeligheid sfeer.
Charlie’s vindt kindvriendelijkheid heel belangrijk, dus ze zijn voorzien van lange rietjes, kindermenu’s, smurfenmayonaise en zelfs knuffeltjes om mee naar huis te nemen. Ook kun je gebruik maken van een bijzonder driegangenmenu en werken zij samen met de Escape Room in Berkel - de Escape Deal.
Breng dit restaurant een bezoekje:
Het Hoge Land 19
2652 EA Berkel en Rodenrijs
BEZOEK WEBSITE
 
OPPERDEPOP FESTIVAL
8, 9 EN 10 SEPTEMBER 2022

ANNIE M.G. SCHMIDTPARK BERGSCHENHOEK