DIM SUM BY ASIAN GLORIES


AZIATISCHE KLASSIEKERS

Al meer dan 20 jaar is Asian Glories een begrip in Rotterdam. Het restaurant is meer dan eens betiteld als beste Chinees van Nederland. Dit icoon, opgericht door Jenny Loh en Shun Po Fan, wordt inmiddels alweer 7 jaar gerund door zoon Kevin Fan.
Alles wordt bij Asian Glories vers bereid en huisgemaakt. Kevin leerde de echte authentieke Chinese keuken kennen als geen ander, en dit proef je in de gerechten. Met hun kennis van de originele Chinese keuken en flink talent achter het fornuis, is dit restaurant een van de beste binnen hun vakgebied.
Sieuw-Tong is van jongs af aan al bezig met koken. Als kind keek hij altijd mee hoe zijn ouders of opa en oma in de keuken bezig waren. Sieuw-Tong heeft op veel verschillende plekken in Rotterdam gewerkt en heeft daarnaast altijd veel gedaan met festivals, catering en kookdemo’s. Hij werkt nu al drie jaar als sous-chef van Kevin bij Asian Glories.
Op Opperdepop openen Kevin Fan en Sieuw-Tong een Dim Sum bar. Kom proeven van authentieke en ambachtelijke Dim Sum die zijn gevuld met de allerbeste ingrediënten!
OPPERDEPOP FESTIVAL
7, 8 EN 9 SEPTEMBER 2023


ANNIE M.G. SCHMIDTPARK BERGSCHENHOEK