EERSTE TICKETS UITVERKOCHT


Het eerste weekend van de ticketsale voor Opperdepop 2023 zit erop. Jullie stonden in grote aantallen klaar om je ticket voordelig te scoren! Na wat wachttijd in de eerste minuten kon iedereen gelukkig soepel door naar de ticket site.


In het afgelopen weekend zijn meteen de eerste tickets uitverkocht, namelijk de zaterdagtickets en passe-partouts voor de jeugd. Deze tickets komen in principe niet meer in de verkoop. Voor donderdag en vrijdag zijn nog wel jeugdtickets beschikbaar. Bezoekers mogen alleen naar binnen op een ticket voor de juiste leeftijd, jeugd van 13 t/m 17 jaar mag het terrein dus niet betreden met een kids- of volwassenenticket.


Het maximumaantal voor jeugd- en kidstickets is bepaald om de veiligheid van kinderen op Opperdepop te kunnen garanderen. Op deze manier kan Opperdepop een festival voor alle leeftijden blijven, ook in de toekomst.


Als er ruimte komt voor meer jeugd op het terrein, zullen we dit laten weten via de website en de socials. Ook is het altijd slim om Ticketswap in de gaten te houden, als je geen jeugd passe-partout of jeugdticket voor de zaterdag hebt weten te bemachtigen!

OPPERDEPOP FESTIVAL
8 EN 9 SEPTEMBER 2023


ANNIE M.G. SCHMIDTPARK BERGSCHENHOEK