Processed with VSCO with e4 preset


EETCAFÉ JOFEL


KWALITEIT EN GEZELLIGHEID


Jofel is een eetcafé waar kwaliteit en gezelligheid samenkomen. Een kopje koffie in de ochtend, een lekkere lunch en een borrel in de middag, en in de avond een heerlijk diner! En in het weekend geregeld gezellige (dans)avonden.
Wat Jofel Bleiswijk als deelnemer bijzonder maakt, is de verrassend hoge kwaliteit, vooral voor een eetcafé. Jofel biedt dus het beste van twee werelden: de gezellige ambiance wordt er gecombineerd met hoogstaande gerechten. Jofel laat zijn gasten zich altijd welkom voelen, waardoor ze graag terugkomen. Jofel verrast zijn bezoeker graag. Verwacht dan ook bijzondere gerechten, vaak met aziatische invloeden. Daarnaast werk Jofel met lokale leveranciers, zoals KaaZaak, die je ook op Opperdepop kunt vinden.
Jofel in Bleiswijk is in 2010 gestart door Mirjam Bonnewits en Wesley de Gooijer. Inmiddels zijn er vijf locaties met vijf betrokken ondernemers. De ambitie om te blijven groeien en te innoveren is groot, en de jonge, gedreven ondernemers zijn nog lang niet klaar. Naast Jofel Bleiswijk kun je terecht bij Class by Jofel (Zoetermeer), Jofel aan de Plas (Vlaardingen) en Jofel Prinsenland (Rotterdam Prinsenland).
Breng dit restaurant een bezoekje:
Dorpsstraat 2
2665 BJ Bleiswijk
BEZOEK WEBSITE
 

OPPERDEPOP FESTIVAL
7, 8 EN 9 SEPTEMBER 2023


ANNIE M.G. SCHMIDTPARK BERGSCHENHOEK