FERRO


WIJNBAR & RESTAURANT


Op de plaats waar ooit de Berkelse smid zijn vuur ontstak en het ijzer smeedde, is restaurant/wijnbar FERRO in 2015 verrezen. In het aan het water gelegen restaurant kun je terecht voor zowel lunch, diner en borrel. Ook is FERRO uitermate geschikt voor zakelijke evenementen. Alle gerechten zijn huisgemaakt en bereid met verse producten. De kaart staat vol met kleine gerechtjes die perfect zijn om te delen: voor een shared dining ervaring zit je dus zeker goed bij FERRO.
De chef-kok van FERRO laat zich inspireren door internationale trends. De menukaart kenmerkt zich door creatieve en gevarieerde gerechten die zijn afgestemd op de seizoenen. De kleine, smaakvolle gerechten zijn ideaal te combineren met een goed glas wijn van de uitgebreide wijnkaart.
De bezoekers van Opperdepop kunnen bij FERRO kleine gerechten verwachten. Op het menu staan vis-, vlees- en vegetarische gerechten, er is dus voor ieder wat wils. De gerechten worden gekenmerkt door de bourgondische insteek en fusion smaken. Wij hebben voor onze bezoekers een heerlijke selectie gemaakt van de lekkerste huisspecialiteiten!
Breng dit restaurant een bezoekje:
Herenstraat 40
2651 CB Berkel en Rodenrijs
BEZOEK WEBSITE
 
OPPERDEPOP FESTIVAL
7, 8 EN 9 SEPTEMBER 2023


ANNIE M.G. SCHMIDTPARK BERGSCHENHOEK