KOOP NU JE KAARTEN!


Vrijdag 25 november om 10:00 uur gaan de kaarten voor Opperdepop 2023 in de verkoop. Voor een voordelige prijs scoor je dit jaar op Black Friday je ticket voor het mooiste feestje van Lansingerland.


Lees vooraf nog even en de spelregels en klik dan snel door naar de ticketshop!


Max 20 kaarten per persoon
Om het voor alle liefhebbers van Opperdepop eerlijk te houden is het mogelijk om 20 kaarten per order af te rekenen.


Automatische wachtrij
De ticketverkoop van Opperdepop kan druk zijn, wees er dus op tijd bij. Vanaf 09:45 uur kom je in een automatische wachtrij op willekeurige volgorde. Als om 10:00 uur de kaarten live gaan hoef je pagina niet meer te herladen. Je komt automatisch in de ticketshop om een ticket te scoren!


Leeftijd tickets 2023
Opperdepop is een echt familiefestival en dat zal in 2023 niet anders zijn. Er is een verschil in tickets voor verschillende leeftijden. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar koop je een kidsticket. Jeugd van 13 t/m 17 jaar komen binnen met een jeugdticket. De reguliere tickets zijn enkel voor bezoekers van 18 jaar of ouder. Let op, er zijn een beperkt aantal tickets voor kids en jeugd. Dit jaar komen kids en jeugd enkel binnen met een kids- of jeugdticket. Reguliere tickets zijn alleen geldig voor 18 jaar en ouder. Wees er dus op tijd bij, op = Opperdepop.


Programma
De fantastische line-up voor Opperdepop is bekend! Dit jaar kun je Chef'Special, Racoon, Davina Michelle, Flemming, Milow, Son Mieux, Douwe Bob, Joël Borelli, Handsome Poets en Tim Akkerman & The Ivy League op het podium zien schitteren! 

OPPERDEPOP FESTIVAL
8 EN 9 SEPTEMBER 2023


ANNIE M.G. SCHMIDTPARK BERGSCHENHOEK