MULLER&CO


BRASSERIE & WIJNBAR


Dit fijne restaurant, gevestigd aan de Kerksingel in Berkel & Rodenrijs, ligt midden in de oude dorpskern. Sinds 2015 bedienen ze iedereen die van lekker eten en fijne wijnen houdt. Echt een restaurant voor iedereen!
Met een mooi terras aan de voorkant en een unieke binnentuin aan de achterkant, die is voorzien van relaxte loungebanken, openhaard, bar, keuken, toiletten en heaters, zijn ze bij Muller & Co altijd klaar voor de zomer!
De menukaart van dit fijne restaurant is een feest: is er voor ieder wat lekkers. Zo kun je onder het genot van een goed glas wijn ‘sharing’ gerechten bestellen, maar ook klassiekers zoals Vitello Tonnato, Fines de Claire oesters, surf & turf en short ribs. Bekende toppers als de hamburger Muller & Co en saté staan uiteraard ook op de kaart. De kaart verandert viermaal per jaar.
Het doel van dit restaurant is om er voor iedereen te zijn: voor de gasten die ’s ochtends even een kopje koffie willen drinken met een stuk appelgebak of voor de gasten die gezellig willen genieten van een lunch of een high-wine. Een krantje lezen aan de leestafel of lekker bij de openhaard genieten? Het kan allemaal bij Muller & Co! Ze zijn voor jong én oud! Op de vrijdag- en zaterdagavond is Muller & Co uiterst geschikt om lekker een dansje te wagen en een drankje te komen drinken. De huis DJ’s draaien die avonden al je favoriete hits: van de jaren ’80 en ’90 tot aan nu!
Breng dit restaurant een bezoekje:
KERKSINGEL 9
2651 CC Berkel en Rodenrijs
BEZOEK WEBSITE
 

OPPERDEPOP FESTIVAL
7, 8 EN 9 SEPTEMBER 2023


ANNIE M.G. SCHMIDTPARK BERGSCHENHOEK