NEDERPOP ALL STARS
HENK WESTBROEK, NOL HAVENS EN ERIK MESIE


ZATERDAG 10 SEPTEMBER 2022
16:30 - 17:30 UUR


In het begin van de jaren 80 draait alles om de eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en ‘de bom’. Je bent voor of tegen.
Het zijn ook de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel zijn met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes populairder dan ooit.
Die tijden herleven met een optreden van de Nederpop All Stars. Een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend. Stefan de Kogel (Soldaat van Oranje), Sander van Herk (Oprichter van het Goede Doel), Luc de Bruin, Robert Kramers (Alderliefste) en Erik de Nood zijn goed voor vele hits met o.a. Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw. Nederpop All Stars neemt je mee op een “muzikale roadtrip” langs legendarische Nederpopklassiekers. Aangevuld met Henk Westbroek, Nol Havens en Erik Mesie staan ze garant voor een avond onvervalste, Nederlandstalige popmuziek waarbij ook recente poppareltjes volop aan bod komen.
Kom op 8, 9 en 10 september 2022 naar het Annie M.G. Schmidtpark en laat je onderdompelen in de gezelligheid en de geuren en kleuren van Opperdepop Festival!
KOM ALVAST IN DE STEMMING...

OPPERDEPOP FESTIVAL
8, 9 EN 10 SEPTEMBER 2022

ANNIE M.G. SCHMIDTPARK BERGSCHENHOEK