NIEUW FESTIVAL

ANNIE M.G. SCHMIDTPARK


In september 2019 zal de eerste editie van festival Opperdepop neerstrijken in het Annie M.G. Schmidtpark. Dit culinaire muziekfestival combineert heerlijk eten bij lokale restaurants, samen met optreden van de leukste Nederlandse artiesten.
Tijdens Opperdepop Festival kun je genieten van de beste, leukste, meest feestelijke artiesten van eigen bodem! Tijdens de eerste editie mogen we al flink wat kanjers verwelkomen, zoals Golden Earring, Jan Smit, Nielson, Maan en nog veel meer. Twee dagen bouwen we een feestje op het podium en geniet van muzikaal vermaak.
Bij een culinair muziekfestival hoort lekker eten! Laat je in de culinaire watten leggen bij de restaurants uit de regio, die tijdens het festival een pop-up terras runnen. Geen duizend-in-dozijn foodtrucks, maar kwalitatieve horecaondernemers die jou een smaakvolle avond bezorgen.
Kom op 13 en 14 september 2019 naar het Annie M.G. Schmidtpark en laat je onderdompelen in de gezelligheid en de geuren en kleuren van Opperdepop Festival!

... OF LEES DE ANDERE NIEUWTJES OVER OPPERDEPOP