PRE-SALE OPPERDEPOP 2024 IS GESTART!


BESTEL JE TICKETS


Update: De presale voor Opperdepop 2024 is helemaal UITVERKOCHT. Schrijf je in op de nieuwsbrief en houd de socials in de gaten om als eerste op te hoogte te zijn van de start van de reguliere kaartverkoop.


Vanaf vrijdag 15 september aanstaande zijn de passe-partout tickets voor Opperdepop Festival 2024 te koop! Op 6 en 7 september 2024 zijn we terug in het Annie M.G. Schmidtpark met de 4e editie van Opperdepop en jij hebt de kans om als een van de eersten passe-partout tickets te scoren.


Scoor je tickets extra voordelig, op is op!

Volwassen passe-partout: €60,00
(ex. €3,50 servicekosten)

Jeugd passe-partout: €58,50
(ex. €3,50 servicekosten)

Kids passe-partout: €40,00
(ex. €3,50 servicekosten)

Ook voor de allerkleinsten is Opperdepop Festival er volgend jaar weer! Zorg dat je een ticket koopt dat klopt met de leeftijd van de bezoeker ten tijde van het festival.

Kidstickets voor 3 tot en met 12 jaar en jeugdtickets voor 13 tot en met 17 jaar. Houd dus ook rekening met eventuele verjaardagen dit jaar of volgend jaar!


Let op:

Kinderen mogen alleen het festival betreden met een ticket voor de juiste leeftijd, het is dus niet mogelijk dat kinderen op een volwassenticket naar binnen gaan. Ook zullen deze kids- en jeugdtickets alleen in combinatie kunnen worden gekocht met een volwassenticket.

Kids en jeugd mag het terrein alleen op onder begeleiding van een volwassen ouder/voogd.

OPPERDEPOP FESTIVAL
6 EN 7 SEPTEMBER 2024

ANNIE M.G. SCHMIDTPARK BERGSCHENHOEK