SON MIEUX


ZATERDAG 9 SEPTEMBER 2023


19:15 - 20:15


Son Mieux timmert al een aantal jaar aan de weg, maar breekt in de zomer van 2022 definitief door met de hitsingle Multicolor. Deze single staat maandenlang in de hitlijsten, met een top 5 notering in de Top 40. Ook wordt het album The Mustard Seed dit jaar bekroond met een Edison.


De 7-koppige Haagse popgroep Son Mieux werd in 2015 opgericht door singer-songwriter Camiel Meiresonne, voorheen de frontman van Soul Sister Dance Revolution en de familieband All Missing Pieces. Son Mieux maakt originele popmuziek met disco-invloeden, een feestje om te zien en te horen! De band bestaat uit Camiel Meiresonne, Timo Prins, Olivier Lucas, Maud Akkermans, Niels de Maa, Quinten Meiresonne en Justin Schellekens. 


In februari 2019 brengt de band zijn debuutalbum Faire De Son Mieux uit, geproduceerd door Thijs van der Klugt. In 2021 had de band succes met meerdere singles, waaronder 1992, Drive en Can't Get Enough. In deze periode was de band ook zes dagen lang huisband van Studio Tokio, het NOS-avondprogramma op NPO 1 rondom de Olympische Spelen. Dagelijks speelde Son Mieux liedjes die live werden gespeeld rondom de hoogtepunten van de olympische dag.


Son Mieux speelt op festivals door heel Europa, en op 9 september lekker dicht bij huis op Opperdepop!

OPPERDEPOP FESTIVAL
8 EN 9 SEPTEMBER 2023


ANNIE M.G. SCHMIDTPARK BERGSCHENHOEK