KOOP VIP-TICKETS


EN STEUN HET GOEDE DOEL

KOOP VIP-TICKETS VOOR OPPERDEPOP FESTIVAL EN STEUN HET GOEDE DOEL

Voor Opperdepop festival is het mogelijk om VIP kaarten te kopen, en een geheel verzorgde avond te genieten van het nieuwste festival in gemeente Lansingerland.
Van elke verkochte VIP kaart gaat er een bedrag naar Stichting Kids Unlimited.

De stichting Kids Unlimited is opgericht in 2008 en richt zich op meervoudig complex gehandicapte kinderen tot 18 jaar. Kwetsbare kinderen die veel zorg nodig hebben. Kids Unlimited neemt financiële drempels weg door therapieën te vergoeden voor deze doelgroep die niet worden vergoed door de zorgverzekeraars in Nederland. Bovendien zet de stichting zich in om ouders en verzorgers informatie te geven over de mogelijkheden die zij hebben met hun kind. Zij willen dat elk kind maximale kansen krijgt om zich te ontwikkelen. Daarmee helpen ze niet alleen het gehandicapte kind, maar ook het gezin er omheen. De stichting biedt hun hulp niet eenmalig aan, zij 'adopteren' de kids, wat betekent dat ze elk jaar gebruik kunnen maken van de therapieën en de voortgang van deze kinderen maximaal is.
Hun motto is dan ook: "Liever wat minder kinderen helpen, dan veel kinderen half helpen"
EEN OPPERDEPOP VIP-TICKET

Kom als VIP naar Opperdepop Festival en geniet optimaal van het festival. Met dit ticket krijgt u toegang tot de VIP Area (17:00 – 00:00), met perfect zicht op het podium. Deze area beschikt over een eigen entree, eigen toiletten, een eigen bar en een eigen keuken. De bar schenkt onbeperkt Hollands drankassortiment (bieren, wijnen en fris).
In de VIP Area geniet u van diverse amuses, een vier gangen walking dinner, bittergarnituren en een midnight snack. Deze VIP area is toegankelijk voor andere gasten met een VIP ticket.
VIP Ticket vrijdag 13 september 2019 - € 200,00
VIP Ticket zaterdag 14 september 2019 - € 200,00

Van elk gekocht ticket gaat er een bedrag naar Stichting Kids Unlimited
BESTEL VIP-TICKET
EEN OPPERDEPOP VIP TAFEL

Kom als VIP naar Opperdepop Festival en geniet optimaal van het festival. Met een VIP tafel krijgt u een speciaal arrangement voor 10 personen.
Wanneer u een VIP tafel aanschaft, krijgen u en uw gasten toegang tot de VIP Area (17:00 – 00:00), met perfect zicht op het podium. Deze area beschikt over een eigen entree, eigen toiletten, een eigen bar en een eigen keuken. De bar schenkt onbeperkt Hollands drankassortiment (bieren, wijnen en fris).

In de VIP Area geniet u van diverse amuses, een vier gangen walking dinner, bittergarnituren en een midnight snack. Deze VIP area is toegankelijk voor andere gasten met een VIP ticket/tafel.
Naast dit VIP arrangement krijgt u een eigen tafel (hoge tafel met krukken) waar eventueel uw bedrijfsnaam zichtbaar wordt gemaakt voor uw gasten. Eveneens zal uw bedrijfsnaam zichtbaar zijn bij entree van de VIP Area, zodat uw gasten direct weten waar zij moeten zijn. Bij ontvangst krijgen u en uw gasten Magnum Champagne en gedurende de avond krijgt u een vaste gastvrouw/gastheer die uw tafel voorziet van heerlijke dranken en service.
VIP Tafel 10 personen - vrijdag 13 september 2019 - € 3000,00
VIP Tafel 10 personen - zaterdag 14 september 2019 - € 3000,00
De kosten voor een tafel zijn € 300,00 per persoon, waarvan er een bedrag naar Stichting Kids Unlimited gaat.

RESERVEER EEN VIP-TAFEL
Desgewenst krijgt u van de stichting, ANBI gecertificeerd, een factuur waarbij uw bijdrage voor het goede doel staat vermeld. Neem dan contact op met administratie@opperdepopfestival.nl.